Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Špagarice uROPE

Špagarice uROPE so namenjene času, ko lebdimo, odklopimo glavo in misli prepustimo čudoviti domišljiji, ki nas popelje, kamorkoli želimo.

Izdelane so iz  močne in mehke polipropilenske vrvi, zato so neuničljive vrsto let. Vzdrževanje je preprosto, saj se jih opere v pralnem stroju in posuši na nahrbtniku, vreči za srfe, na kamniti obali, zvezane na strehi avtomobila ali obešene čez rame. Idealne so za potepanja po svetu, urbane sprehode in za športne aktivnosti.

Na voljo so v različnih modelih in barvah za ženske, moške in otroke. Živahne barve vrvi so popolnoma odporne in se ne izperejo, nekatere lahko celo zamenjujemo z vrvmi drugih barv. Opaženi boste ob prihodu, za vami bodo pogledovali ob odhodu. 

Najbolj popularne so špagarice uRope JC s šestimi mehkimi trakovi in z nastavljivo zadnjo vrvjo, ki krepko drži nogo, da ne uide, ter Flower Flop za nežnejše duše.

Katere pa prepričajo vas?

Cene so odvisne od modela in se gibljejo med 40 in 42 EUR, za otroke 35 EUR. Dodatna (barvna) vrv je na voljo po 5 EUR. Dostava je zagotovljena v nekaj dneh, navadno že naslednji dan po plačilu. Nakup je možen prek spletne trgovine uRope.si.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!