Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Bi radi bolj zdravo jedli?

Imate občutek, da se ne prehranjujete ravno zdravo? Želite izboljšati vaš jedilnik, pa ne veste kje sploh začeti? Lahko vam pomagamo. 

Na podlagi izčrpnega vprašalnika pripravimo oceno vaših prehranjevalnih navad in uravnotežen 14 dnevni jedilnik po vašem okusu, oz. po okusu vaše družine. 

 

Za vas smo pripravili dva paketa:

 

Osnovni paket – 30 €

- Na podlagi izpolnjenega vprašalnika podamo mnenje o vaših prehranjevalnih navadah. Izpostavimo dobre in slabe ter svetujemo alternativo.

- 14 dnevni jedilnik (predlogi za zajtrk, kosilo, večerjo ter malico) pripravljen po načelih pestre in raznolike prehrane prilagojen vašim potrebam in navadam oz. navadam vaše družine. (upoštevamo vaše najljubše jedi, ne ponujamo vam živil, ki jih ne marate …)

- 14 dni od prejema jedilnika vam nudimo strokovno podporo, odgovarjamo na vaša vprašanja, pripravimo prilagoditve jedilnika …

- Vsa komunikacija poteka preko maila (odgovori najkasneje v 24 urah med delavniki).

 

Podporni paket – 50 €

- Vsebuje vse kar vsebuje osnovni paket.

- Osebno srečanje s svetovalko oz. pogovor v Ljubljani oz. okolici ali preko Skypa oz. telefona (po želji).

- 1 mesec od prejema jedilnika spremljanje, prilagajanje, odgovarjanje na vprašanja in razčiščevanje dilem.

- Komunikacija lahko poteka tudi preko telefona ali Skypa (med delavniki od 8-16). V slučaju zadržanosti vas v najkrajšem možnem času pokličemo nazaj.

 

Jedilnik za hujšanje +20 €/osebo k izbranemu paketu (upoštevanje kaloričnih potreb, hranil …)

 

To kar vam ponujamo ni dieta, je način prehranjevanja. Naše načelo je zdravo, pestro in iz osnovnih sestavin. Ne obljubljamo vam čudežev, ne ponujamo bližnjic in ne prodajamo super živil, nadomestkov obrokov in podobnega. Ne nabijamo vam slabe vesti, temveč se trudimo, da bi našli čim bolj zdrav, a hkrati za vas primeren način prehranjevanja. 

 

Za več informacij pišite na info@kuharija.si

 

Storitev izvaja Vera Simončič s.p., Celarčeva 31, 1000 Ljubljana

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!