Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Cockta Black Tonic

Edinstvena kombinacija legendarne Cockte in lahkotne grenkobe tonika

Cockta predstavlja povsem nov, revolucionaren okus Cockta Black Tonic. Edinstvena kombinacija Cockte in tonika, z izdatno mero svojstvenega značaja, premierno odpira povsem nov tržni segment črnih biter tonikov. Vrhunsko vsebino odlično dopolnjuje ekskluzivna, elegantna steklenička iz 100-odstotnega recikliranega črnega stekla, ki jo je posebej za Cockto Black Tonic oblikovala priznana španska agencija PointBleu.

Cockta Black Tonic ne sledi trendom, temveč jih ustvarja. Zapeljiva in skrivnostna oblika razkriva prijetno osvežilno pijačo, ki bo zadovoljila še tako zahtevne brbončice. Svojstven okus klasične Cockte, ki je ena najbolj prepoznavnih in najbolje prodajanih kol v regiji, harmonično dopolnjujeta kinin in kofein, ki se v več kot 60-letni tradiciji blagovne znamke Cockte pojavljata prvič.

Nova osvežitev z naravnimi sestavinami

Barvito vsebino, ki temelji na koktajlu zelišč, brez umetnih barvil, ortofosforne kisline in fruktozno-glukoznega sirupa, zaokrožuje aroma grenivke, ki okus pijače povezuje v mikavno celoto. Cockta Black Tonic s svojo podobo in vsebino močno izstopa iz obstoječe ponudbe in tudi širše. Da potrošnikom ponuja premium izkušnjo, ki boža vse čute, kažejo prvi odzivi kupcev, saj so nov okus Cockte odlično sprejeli.

Elegantne in zapeljive linije stekleničke Cockta Black Tonic

Celotni podobi mamljivo piko na i dodaja ekskluzivna steklenička iz prozornega stekla. S posebno tehnologijo ji je dodana prestižna črna barva z elegantnimi vijoličnimi odtenki. Za dovršen dizajn je poskrbela priznana agencija PointBleu iz Španije, ki je navdih našla v moškem 21. stoletja in z mislijo nanj zasnovala elegantno obliko, z opaznim kontrastom med vitkim telesom in močnim vratom stekleničke. Temno steklo odkriva skrivnosten značaj, ki se v kombinaciji s srebrno nalepko in z udarnim rumenim napisom vrača v zlato dobo moškega uporništva v slogu Jamesa Deana.

 

Cockta Black Tonic je na voljo tudi v pollitrski in 1,5-litrski plastenki iz 50-odstotne reciklirane plastike.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!