Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Jasmin SPORT- udobje in varnost tudi med aktivnostjo

NOVO iz Tosame

Nova linija Tosaminih izdelkov Jasmin sport razširja uveljavljeno blagovno znamko Jasmin z izdelki, pri katerih so uporabili posebne materiale in specialna znanja tako, da so uporabni pri športnih aktivnostih. Novi vložki in tamponi so nastali v želji, da kožo oziroma sluznico zaščitijo med gibanjem in plavanjem, ter s tem omogočijo večjo sproščenost in boljše počutje. Na prodajni polici jih boste prepoznali po znani reprezentančni barvni kombinaciji.

 

Vložki Jasmin sport slip so prvi iz nastajajoče linije novih vložkov za posebni namen. Namenjeni so vpijanju znoja in zaščiti kože pred iritacijami med športnimi aktivnostmi. Njihova zgornja plast je iz posebne vlaknovine tencel, ki je narejena iz celuloze oz. lesa. Ta material je naraven, razgradljiv in obnovljiv, dragocen pa je predvsem zato, ker preprečuje rast bakterij. Vložki so prav zaradi njega tudi izrazito mehki in prilagodljivi, koži pa dajejo stalen občutek suhosti. Namenjeni so ženskam tudi, ko nimajo menstruacije in moškim.

 

Tamponi Jasmin sport aqua so novi higienski tamponi, namenjeni ženskam, ki imajo pomisleke glede plavanja v bazenu, morju ali jezeru. To so prvi tamponi z dvojno funkcijo: vpijajo menstrualno kri in ščitijo nožnico pred vstopom vode. Tosama je patentirala medicinsko hidrofobno zaporo oziroma funkcijo aqua block, ki preprečuje, da bi voda od zunaj prepojila tampon. Tampone priporočajo za plavanje tudi v času, ko ženske nimajo menstruacije in v času nosečnosti.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!