Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Pomivalni stroj Siemens SX778D02TE

Pomivalni stroj Siemens SX778D02TE

 

Vrhunski model SX778D02TE serije iQ700  iz nove generacije Siemensovih  popolnoma vgradnih pomivalnih strojev s svetovno novostjo: vodili easy glide rail s krogličnimi ležaji, sistemom openAssist in tečajem varioHinge.

 

Vodila easy glide rail: svetovna novost, ki jo ima samo Siemens.

Svetovna novost vrhunskega modela SX778D02TE serije iQ700 so nova vodila easy glide rail s krogličnimi ležaji, ki omogočajo gladko drsenje obeh košar in predala ter tako poskrbijo za neverjetno gladko nalaganje in pospravljanje posode. Sistem drsenja košar in predalov po tračnicah, podoben kot v pohištveni industriji je sedaj mogoč tudi pomivalnemu stroju, s tem da je kakovost materialov prilagojena mokremu okolju in temperaturnim razlikam v pomivalnem stroju.

 

 

Sistem openAssist: sodobno udobje pri odpiranju vrat in optimalna integracija v kuhinje brez ročajev.

Vrhunski model SX778D02TE serije iQ700 je opremljen z novim sistemom za odpiranje vrat. S sistemom odpiranja openAssist morate le rahlo pritisniti na prednji del vrat, da bi odprli vrata pomivalnega stroja. Povsem enostavno je, saj ne potrebujete ročaja. Ni priročno le odpiranje, ampak aparat pripomore tudi k estetskemu videzu kuhinje, saj se lahko neopazno vgradi v katero koli sodobno kuhinjo brez ročajev.

 

 

Tečaj varioHinge: popolna rešitev za najnovejše trende v kuhinji.  In še tretja, izvrstna dizajnerska rešitev popolnoma vgradnega pomivalnega stroja Siemens SX778D02TE: varioHinge. Vario tečaj predstavlja odlično rešitev za minimalne reže med pohištvenimi pročelji, nizka podnožja in visoke delovne pulte. V celoti integrirano pohištveno pročelje se pri aparatih z vario tečajem ob odpiranju aparata rahlo pomakne navzgor. Večje reže so tako pri visoki vgradnji pomivalnih strojev le še preteklost.Tečaj varioHinge: popolna rešitev za najnovejše trende v kuhinji.

In še tretja, izvrstna dizajnerska rešitev popolnoma vgradnega pomivalnega stroja Siemens SX778D02TE: varioHinge. Vario tečaj predstavlja odlično rešitev za minimalne reže med pohištvenimi pročelji, nizka podnožja in visoke delovne pulte. V celoti integrirano pohištveno pročelje se pri aparatih z vario tečajem ob odpiranju aparata rahlo pomakne navzgor. Večje reže so tako pri visoki vgradnji pomivalnih strojev le še preteklost.

 

Za hitro pomito in sijajno osušeno posodo: nova generacija popolnoma vgradnih pomivalnih strojev Siemens serije iQ700 je opremljena s tehnologijo Zeolith®,  funkcijo varioSpeed Plus in funkcijo timeLight ter kar 10-letno garancijo na prerjavenje notranje kadi pomivalnega stroja.

 

Izumila narava, izdelal Siemens: Zeolith®. Inovativna tehnologija za optimalno sušenje in bleščeč sijaj ob najmanjši porabi energije.

Po zaslugi tehnologije Zeolith® se med postopkom sušenja porabi zelo malo energije, zato je prihranek energije bistveno večji. Skrivnost za prihranek energije se skriva v naravnem mineralu zeolit. Obnovi se po vsakem ciklu pomivanja, traja celotno življenjsko dobo pomivalnega stroja in nikoli ne potrebuje zamenjave. Zeolit omogoča dodatno sproščanje toplote v procesu sušenja in s tem tudi znatno izboljšanje rezultatov sušenja porcelanastega pribora, posod iz nerjavečega jekla in posebej plastičnih posod.

 

Funkcija varioSpeed Plus: trikrat hitrejše pomivanje z optimalnimi rezultati pomivanja in sušenja.

S funkcijo varioSpeed Plus poskrbite, da bo poln stroj posode popolnoma čist v najkrajšem možnem času. Čas pomivanja se ob pritisku gumba skrajša do 66 %, pri čemer je zagotovljena običajno visoka učinkovitost čiščenja.

 

Funkcija timeLight: točno in jasno prikaže preostali čas na vaših kuhinjskih tleh.

Po zaslugi funkcije timeLight veste, da vaš popolnoma vgradni pomivalni stroj deluje, preostali čas delovanja pa se prikaže na vaših tleh. Poleg tega je prikazan tudi trenuten napredek postopka delovanja.

 

 

10 let garancije proti prerjavenju* notranje kadi pomivalnih strojev Siemens.

* Garancija velja za vse pomivalne stroje Siemens ob spletni registraciji aparata, ki jo je potrebno izvesti v 8 tednih po nakupu. Nadaljnje podatke o registraciji in pogojih garancije lahko najdete na spletni strani www.siemens-home.si/10-let-garancije

 

Več na: www.siemens-home.si

 

Siemens – za nevsakdanje življenje.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!