Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Pomladne novosti iz Gorenjke

Novi polnjeni pomladni čokoladi

Gorenjkina punčka je tokrat zamešala dva slastna nova okusa – polnjeno mlečno čokolado z okusom kremšnite ter mlečno čokolado z jagodnim in jogurtovim polnilom. Čokoladi sta se pridružili že obstoječima polnjenima okusoma: ledeni in čokoladi z lešnikovo kremo. Izberite svojo najljubšo, ki vam bo družbo delala na pomladno-poletnih potepanjih.

 

Mlečna čokolada s celimi mandlji, 250 g

Mlečna čokolada s skrbno izbranimi celimi mandlji bo poskrbela za sladko hrustljavo razvajanje. V fino mlečno čokolado je potopljenih 16 % celih mandljev. Za tiste, ki se ne morejo upreti mandljem in se obenem radi prepustijo užitkom odlične čokolade.

 

Tanka velika mlečna čokolada s noisette rezanimi lešniki, 200g

Fina mlečna čokolada v kombinaciji z noisette kremo, ki so ji dodani drobljeni lešniki. Rahlo hrustljavost zagotavlja kar 31 % lešnikov. Za vse, ki obožujejo nežno topljivo čokolado z obilico lešnikov. 

 

Minice z dvojnim polnilom

Na potepanje pa boste lahko s sabo vzeli tudi nove mini rolade jagoda-mleko.  Roladice z dvojnim polnilom vas bodo tako navdušile, da jih boste želeli le zase, čeprav jih je v pakiranju na voljo kar deset.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!