- 4 polnozrnate žemlje
- 4 tanki puranji zrezki (po 100 g)
- 2 žlici gorčice
- 1 žlica olja
- 4 listi zelene solate
- 1 paradižnik
- 2 žlici kečapa

![]() | Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 10 minut Čas od začetka do konca: 15 minut |
Pečico segrejte na 70 stopinj. Žemlje prerežite na polovico in pogrejte v pečici. Liste solate operite in osušite. Paradižnik operite in narežite na tanke rezine.
Zrezke oplaknite, osušite in premažite z gorčico. V ponvi segrejte olje in na njem pri srednji temperaturi pecite zrezke po 2 minuti na vsaki strani.
Spodnji del žemelj premažite s preostalo gorčico, zgornji pa s kečapom. Na spodnji del žemlje položite solatni list, nanj zrezek in na zrezek rezino paradižnika. Pokrijte z drugim delom žemlje.
Ljubitelji sira na zrezke že v ponvi položite rezino sira, pokrijte ponev in počakajte, da se sir stopi.
Povezave:
[1] http://facebook.com/sharer.php?u=http://kuharija.si/content/sendvič-s-puranjim-zrezkom&t=Sendvi%C4%8D+s+puranjim+zrezkom
[2] http://twitter.com/intent/tweet?text=Sendvi%C4%8D+s+puranjim+zrezkom&url=http://kuharija.si/content/sendvič-s-puranjim-zrezkom
[3] https://plus.google.com/share?url=http://kuharija.si/content/sendvič-s-puranjim-zrezkom
[4] http://kuharija.si/sites/default/files/piscancji_hamburger_s_paradiznikom.jpg