- 250 ml smetane
- 200 g čokolade

Za torto ali kar tako
![]() | Sestavine za: 1 torto
Čas priprave: 20 minut Čas od začetka do konca: vsaj 6 ur |
Čokolado razlomite in stopite v segreti smetani.
Maso temeljito ohladite, najbolje kar čez noč.
Ohlajeno maso stepite kot navadno smetano in z njo nadevajte oz. premažite torto. Hranite v hladilniku.
Za kremo lahko uporabite poljubno vrsto čokolade, mlečno, jedilno, z mletimi lešniki, belo …
Povezave:
[1] http://facebook.com/sharer.php?u=http://kuharija.si/content/čokoladna-krema&t=%C4%8Cokoladna+krema+
[2] http://twitter.com/intent/tweet?text=%C4%8Cokoladna+krema+&url=http://kuharija.si/content/čokoladna-krema
[3] https://plus.google.com/share?url=http://kuharija.si/content/čokoladna-krema
[4] http://kuharija.si/sites/default/files/cokoladna_krema.jpg