- 2 jabolki
- 1 gomolj zelene (ali nekaj stebel stebelne zelene)
- 100 g orehovih jedrc
- 1 vrečka majoneze (90 g)
- 1 žlica kisle smetane

![]() | Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 10 minut Čas od začetka do konca: 30 minut |
Jabolka in zeleno olupite in narežite na tanke rezance.
Orehe v ponvi ali pečici popecite, da zadišijo. Nato jih ohladite in grobo sesekljajte.
Vse zmešajte z majonezo, šepcem sladkorja in žlico kisle smetane. Začinite po okusu in postavite v hladilnik, da se okusi prepojijo.
foto: Thinkstock
Povezave:
[1] http://facebook.com/sharer.php?u=http://kuharija.si/content/waldorfska-solata&t=Waldorfska+solata
[2] http://twitter.com/intent/tweet?text=Waldorfska+solata&url=http://kuharija.si/content/waldorfska-solata
[3] https://plus.google.com/share?url=http://kuharija.si/content/waldorfska-solata
[4] http://kuharija.si/sites/default/files/kuharija-waldorfska_solata.jpg