- 3 žlice olja
- 3 žlice ostre moke
- 450 ml vode
- 3 žlice čilija v prahu
- sol

Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 5 minut Čas od začetka do konca: 15 minut |
Čili zmešajte z vodo. Segrejte olje in na njem spenite moko. Ko malce porjavi, počasi, med stalnim mešanjem prilivajte mešanico vode in čilija. Dodajte česen in sol ter mešajte dokler ne zavre. Nato pri nizki temperaturi pokrito kuhajte od 10 do 15 minut.
Povezave:
[1] http://facebook.com/sharer.php?u=http://kuharija.si/content/omaka-za-enčilade&t=Omaka+za+en%C4%8Dilade
[2] http://twitter.com/intent/tweet?text=Omaka+za+en%C4%8Dilade&url=http://kuharija.si/content/omaka-za-enčilade
[3] https://plus.google.com/share?url=http://kuharija.si/content/omaka-za-enčilade