Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride
Podatki uporabnika
Uporabniško ime lahko vsebuje presledke, od ločil pa le piko (.), vezaj (-) in podčrtaj (_).
Vpišite veljaven elektronski naslov na katerega vam bomo poslali geslo in vsa ostala sporočila strani www.kuharija.si. E naslov ni javen in ne bo nikjer javno objavljen.
E-novice
Izberite E-novice na katere se želite prijaviti
Pravila uporabe

Nekaj stvari, ki jih morate vedeti:


Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kuharija.si so osebna last.

 

Lahko jih uporabljate v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti ustrezna opozorila o avtorskih pravicah. To hkrati pomeni, da jih ne smete razmnoževati ali kako drugače razširjati.

 

Kuharija ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje strani in si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, da dnevno posega v vsebine spletnega portala, na kakršenkoli način, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

 

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Kuharija opozarja, da so vsi nasveti, vezani na zdravje ljudi, zgolj informativni, in v nobenem primeru ne morejo nadomestiti strokovnega mnenja oziroma terapije kvalificiranega osebja medicinske, farmacevtske ali/in drugih strok.

 

Kuharija, niti druge prave ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa (do), uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!