- 2 žlici miso paste
- 100 g mlade čebule
- 50 g sojinih kalčkov
- 100 g tofuja
- 4 g alg wakame
- sol

![]() | Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 15 minut Čas od začetka do konca: 15 minut |
Wakame alge namočite v hladno vodo. Mlado čebulo očistite in z zelenjem vred narežite na kolobarčke. Tofu narežite na kocke. Miso pasto gladko zmešajte s približno 900 ml vode in zavrite. Namočene alge narežite na rezance in dodajte v juho. Dodajte še mlado čebulo, sojine kalčke in tofu.
Po okusu solite in ponudite v skodelicah.
Povezave:
[1] http://facebook.com/sharer.php?u=http://kuharija.si/content/miso-juha&t=Miso+juha
[2] http://twitter.com/intent/tweet?text=Miso+juha&url=http://kuharija.si/content/miso-juha
[3] https://plus.google.com/share?url=http://kuharija.si/content/miso-juha
[4] http://kuharija.si/sites/default/files/miso_juha.jpg