- testo za domače rezance
- nadev

![]() | Sestavine za: 4-6 oseb
Čas priprave: 60 minut Čas od začetka do konca: 60 minut |
Testo pripravite po receptu za rezance [1].
Za raviole izberite dva enaka pravokotnika testa.
Pripravite izbrani nadev [2] in ga v kupčkih enakomerno porazdelite po enem pravokotniku iz testa.
Pokrijte z drugim delom testa, zatisnite vmesne prostore in razrežite.
Domače raviole kuhajte v večji količini vrele slane vode. Čas kuhanja je odvisen od debeline testa, od 2 do 5 minut. Raviole iz vode obvezno poberite s penavko. Ponudite jih z omako ali pa le z maslom ali oljčnim oljem ter parmezanom, tako bo prišel okus nadeva bolj do izraza.
Povezave:
[1] http://www.kuharija.si/content/doma%C4%8De-testo-za-rezance
[2] http://www.kuharija.si/category/recepti/vrsta-jedi/nadevi
[3] http://facebook.com/sharer.php?u=http://kuharija.si/content/domači-ravioli&t=Doma%C4%8Di+ravioli
[4] http://twitter.com/intent/tweet?text=Doma%C4%8Di+ravioli&url=http://kuharija.si/content/domači-ravioli
[5] https://plus.google.com/share?url=http://kuharija.si/content/domači-ravioli
[6] http://kuharija.si/sites/default/files/ravioli_rezanje.jpg