Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Domači ravioli

0
Sestavine za: 4-6 oseb
  • testo za domače rezance
  • nadev
Čas priprave: 60 minut
Čas od začetka do konca: 60 minut

Priprava

 Testo pripravite po receptu za rezance.

 

Za raviole izberite dva enaka pravokotnika testa.

Pripravite izbrani nadev in ga v kupčkih enakomerno porazdelite po enem pravokotniku iz testa.

Pokrijte z drugim delom testa, zatisnite vmesne prostore in razrežite.

 

Domače raviole kuhajte v večji količini vrele slane vode. Čas kuhanja je odvisen od debeline testa, od 2 do 5 minut. Raviole iz vode obvezno poberite s penavko. Ponudite jih z omako ali pa le z maslom ali oljčnim oljem ter parmezanom, tako bo prišel okus nadeva bolj do izraza.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!