Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride
Samo, če hodite po svetu z zaprtimi očmi, niste opazili množice reklam za piškote elVita, ki na vas prežijo dobesedno na vsakem vogalu in iz vseh medijev. Ravno, ko sem jih hotela malce bolje preučiti, je prišlo vabilo na njihovo predstavitev oz. tiskovno konferenco.   Za začetek kratek povzetek njihovega sporočila za medije:
Lansko leto smo pred veliko nočjo preverjali, katere sestavine vse najdemo v trgovinskih poticah. Letos na hitro poglejmo šunke, ki ravno tako ne smejo manjkati na velikonočni mizi. Presenečenje!
Danes imate zagotovo še veliko dela.   Zavijanje daril, krašenje smrekice, postavljanje jaslic, peka potice, priprava večerje … Upam, da ste vsaj nekaj že pripravili vnaprej. Ker imate zagotovo bolj pomembno delo kot je branje naših strani, bomo tokrat kratki.  
Še malo, pa bo. Če pripravljate božično večerjo, si danes vzemite čas, pojdite skozi jedilnik, preverite nakupovalni seznam in po možnosti nakupite vse potrebno. Kar se le da, postorite že danes. Tako vam bo jutri ostalo več časa in tako bo manj stresa.   
Syndicate content
Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!