Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride
Ko v teh predvelikonočnih dneh hodiš po trgovinah s hrano, se enostavno ne moreš izogniti poticam. Kar je seveda normalno, saj potica spada med tradicionalne slovenske velikonočne dobrote. Peka potice velja za zamudno in zahtevno opravilo, zato se nakup industrijske na prvi pogled zdi dobra izbira.
Dajmo malce razčistit stvari. Krof je že po definiciji mastno in sladko živilo in naj bi se na našem jedilniku znašel čim manjkrat.
Sicer sem čisto povprečna ljubiteljica kave, ena do dve na dan mi popolnoma zadostujeta in prisegam na kratek espreso. Ampak, ko pritisne vročina, se mi pa pred očmi rišejo veliki kozarci polni slastne ledene kave. Je možno, da sem letos končno odkrila najboljšo? Je iskanja konec?  
To nad čemer se trenutno naslajate je moja stran z recepti. Ja, še ena. In, ja, je bilo treba. Zakaj? Predvsem zato, ker je bilo treba narediti red in zbrati na kupu svoje najljubše recepte, pa mamine in taščine in od prijateljic in vse tiste na katere sem vrgla uč že pred časom, pa jih še iz neznanega razloga nisem pripravila.
Syndicate content
Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!