Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Kdo kuha

Nekaj stvari, ki jih morate vedeti:


Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.kuharija.si so osebna last.

 

Lahko jih uporabljate v nekomercialne namene, vendar morajo ohraniti ustrezna opozorila o avtorskih pravicah. To hkrati pomeni, da jih ne smete razmnoževati ali kako drugače razširjati.

 

Kuharija ne prevzema odgovornosti za občasno nedelovanje strani in si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, da dnevno posega v vsebine spletnega portala, na kakršenkoli način, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila.

 

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

 

Kuharija opozarja, da so vsi nasveti, vezani na zdravje ljudi, zgolj informativni, in v nobenem primeru ne morejo nadomestiti strokovnega mnenja oziroma terapije kvalificiranega osebja medicinske, farmacevtske ali/in drugih strok.

 

Kuharija, niti druge prave ali fizične osebe, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, zato ne odgovarjajo za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa (do), uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

Uporabniki, ki bodo na našo spletno stran www.kuharija.si oddajali svoje recepte, se zavezujejo, da je recept njihovo avtorsko delo, in da ni prepisan iz knjige, tiskane publikacije ali spletne strani (oziroma, da je to jasno označeno). Administrator spletne strani www.kuharija.si tudi odloča o tem, kateri od poslanih receptov bo objavljen in kateri ne.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!