Enčilade z mesnim nadevom
Objavil/a vera dne 13. oktober 2012
![]() | Sestavine za: 4 osebe
Čas priprave: 30 minut Čas od začetka do konca: 30 minut |
Priprava
Čebulo olupite, sesekljajte in na vročem olju stekleno prepražite. Dodajte meso, ga med mešanjem prepražite, da postane drobljivo in nato po okusu začinite. Olive narežite oz. sesekljajte.
Pečico segrejte na 200 stopinj (ventilatorsko na 180).
Tortilje premažite s salso in napolnite z mesom in olivami. Nato jih zvijte in zložite v namaščen pekač. Prelijte jih z omako za enčilade in potresite s sirom. Pekač pokrijte z aluminijasto folijo in pecite približno 20 minut. Nato odstranite folijo in pecite še 10 minut, da se sir stopi in rahlo porjavi.
Ponudite jih s kislo smetano, rižem in pretlačenim fožolom.
- Za komentiranje se prijavite oz. registrirajte
Tiskalniku prijazna oblika
