Prijava na E-novice

Z dobrim receptom se daleč pride

Nadev iz rdečega radiča

0
Sestavine za: 6-8 oseb
  • 2 žlici oljčnega olja
  • 125 ml rdečega vina
  • 300 g rdečega radiča (najboljši je treviški)
  • 70 g parmezana (sveže naribanega)
  • 100 g skute
  • 70 g feta sira
  • sol
  • poper
Čas priprave: 15 minut
Čas od začetka do konca: 15 minut

Priprava

 

Radič razdelite na lističe, očistite, operite in narežite na trakove. V večji ponvi segrejte olje in na njem zdušite radič (približno 5 minut). Prilijte vino in med mešanjem kuhajte dokler vino ne izpari. Mešanico nato odstavite, ohladite, odcedite oziroma ožmite ter zelo drobno sesekljajte.

Feto naribajte oziroma zdrobite, skuto odcedite.

Sesekljan radič stresite v skledo, dodajte parmezan, skuto, feto, sol in poper ter temeljito zmešajte.

Design by ThemeShark.com - Drupal Themes with bite!